Life, the Universe and everything according to Me!

Life, the Universe and everything according to Me!
(>")> <("<)

fredag 22 januari 2010

Grannar

Jag HATAR att bo i lägenhet!
Jag HATAR nämligen grannar!

När man bor i hus så är det en sak, då är de på replängs avstånd, men bor man i lägenhet så är det som att bo i ett stort kollektiv. USCH!
Man måste anpassa sig med allt man gör. Man får inte spela för hög musik, man får inte tvätta sent på kvällen, man får inte bråka, man får inte ha sex för högt, man kan ta mig fasen inte ens spika in en spikjävel i väggen utan att det är någon som kastar mördande blickar på en genom ett fönster nästa gång man går utanför dörren.

I vårt hur har vi en utav de värsta grann karaktärerna som tänkas kan. Den elaka, tjocka bittra gamla kärringen som lever för att klaga och göra livet surt för alla andra.
Hon bor självklart i lägenheten under oss så självklart hatar hon oss mer än alla andra. Fast nu så har det flyttat in ett ungt par i lägenheten under henne som har en hund som ylar nonstop när den är ensammen hemma, så kanske de ligger lägre i kurs än vad vi gör.

Varenda gång jag går ut så står hon och stirrar på mig bakom gardinerna i sitt kök! Så jävla läskigt! Om hon mot all förmodan tagit sig ut ur sin gamla tant lägenhet, så kommer hon aldrig längre än sin inbyggda terass, och varenda gång jag passerar henne när hon huserar där ute så stirrar hon bara på sig med sina läskiga pliriga ögon.
Som den väluppfostrade flickan man är så hälsar jag alltid godmorgon, godmiddag eller godkväll med ett leende på läpparna.
Får jag någonsin så mycket som en reaktion tillbaka. Icke! Hon bara stirrar på mig tills jag gått förbi. Häxa!
Dessutom har hon tydligen utsett sig själv till Vicevärd i vårt hus.
Nyligen har en lapp satts upp på tvättstugedörren skriven i sån där riktigt gammeldags skrivstil som bara riktigt gamla människor använder. Den är knappt tydbar, men när man ansträngt sig en stund och låtit ögonen vänja sig vid kråkfötterna så lyder budskapet:

"Ni som tvättar på kvällarna Ska städa efter er. Rengör filtret med mera. Hälsningar Vicevärden"

Det finns ingen annan i detta hus som kan ha skrivit den förutom hon. Och hon är definitivt inte vicevärd. Jag hade nämligen kontakt med vicevärden för ca en månad sedan angående den ylande hunden två våningar ner, och hon bor i Sundsvall och är aldrig här uppe.

Suck...

Gick ner med soporna nyss och tror ni inte på fasen att två gula lysande ögon följde my every move. Hhhuuuuu.... Häxa!

Hungrig är jag också efter mina fruktansvärda sjukdomsdagar. Jag skulle kunna slå vad om att det är monstret en våning ner som förgiftat mig!

Dags att börja kolla efter hus. I södra Frankrike ;) Niiiiice, and far faaaaaaaar away från "Vicevärden"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar